I morse gick jag upp med Julia för att Daniel skulle få sova ut lite grann och för att försöka få lite rätsida på Julias nya rutin i att inte vilja sova på förmiddagen. Tror den fixa idéen mest handlar om att hon testar Daniel egentligen.

10 gav jag mej av ner i cykelrummet, dammade av den lilla blå, pumpade däcken och gav mej av på en cykeltur. Hann typ 300 meter innan jag cyklade in i mamman. Tänk vad liten denna staden är ändå 😉

Efter en pratstund med henne SMSade Eleonor och frågade om hon och Tyra fick komma och leka. Och en lekstund för Julia är alltid välkommen så jag vände om och cyklade hem. Hemma avslutade Daniel och Julia sin lunch och gav sej ut på lunchpromenad medans jag stannade hemma, drog dammsugaren ett varv och slängde ihop en sockerkaka.

Att Julia leker bra med andra barn är en överdrift. Hon är ganska oförsiktig och yvig i sina rörelser så de snälla klapparna på kinden blir mer rediga käftsmällar. Men hon försöker iaf.

Imorgon hägrar ett studiebesök på en av förskolorna vi tänkte söka till vintern.