Idag har Julia vart på ovanligt gott humör, väldigt närhetstörstande men vad gör det när hon är glad hela tiden?

kl 13 var vi på bebisfika, vi var ett gäng på 7 förstagångsmammor med varsin bebis och det var faktiskt mycket trevligare än vad jag förväntade mej. Åtminstone två av tjejjerna skulle jag kunna leka mer med 🙂 De andra var också trevliga men du vet hur det är, vissa klickar man liiiite tydligare med.

Och Julia då? Jodå, hon skötte sej exemplariskt! På två timmar hann hon med att powernappa 6 ggr á 10 min, sluka 160 ml ersättning och fylla två blöjor…. Det sistnämnda var hon inte ens diskret med, bägge gångerna vart hon först helt tyst, sen högröd samtidigt som hon stånkade väldigt och sen la hon av världens *BRAAAK* och bägge gångerna blev det helt tyst runt bordet. Hade det vart ”vanliga människor” runt borden hade det nog vart pinsamt men nu var det ju mammor med spädbarn själva så det vart ingen fara, ganska snart skrattades det till och med en putslustig kommentar fortsatte diskussionerna.

Imorgon är det tänkt att jag ska hämta ut paket på Posten och passa på att förtidsrösta. Vi får väl se hur det blir med det.