Igår kväll fixade vi i ordning hur sängen ska stå nu i början, vi har klämt in den i hörnet på min sida, med ena långsidan på spjälsängen sänkt.

Första natten i avklarad och det var underbart! Inte för att sömnmönstret vart annorlunda, Julia vill ff ha mat med 3 timmars mellanrum. Men stunderna där mellan när hon blir orolig, vill ha napp eller så vart så mycket enklare när jag bara kan sträcka ut en hand och så är hon där! Härligt

Idag har vi njutit (inte) av ett klassiskt Göteborgsväder, ömsom hällregn, ömsom uppehåll och ömsom strålande sol. Julia och jag åkte till IKEA för att handla lite dra-på-lakan till spjälsängen. När shoppingen var avklarad promenerade vi över gatan till pappan/morfars jobb för en matpaus (hon slukade 160 ml ersättning och kräktes bara upp typ 10 😀 ) sen busstur hemåt.

Väl hemma igen bokade jag tvättid, diskade, bytte sängkläder i vår säng och sen bänkade vi oss i soffan för ett avsnitt av True Blood. Julia somnade omgående och jag kort därefter. Alltså ska vi se på True Blood imorgon med.