Idag (än så länge iaf) är Julia en underbar unge! Mysig, pratglad och vid gott mod.

I morse var vi på ICA för att handla frukost och Julia sov sött i bärsjalen (i allmänhet brukar jag inte vilja ha höst men nu är det perfekt för att använda sjalen (baby bundlern) ute, lagom svalt för mej och helt perfekt varmt och ombonat för Julia). Vid lunch var vi ute på promenad, med barnvagnen(!), Julia somnade ganska omedelbart vilket är ovanligt för hon föredrar att färdas i sjalen eller Baby Björnen och Pike trippade exemplariskt bredvid, kanske berodde det på att jag ”tvingade” honom att ha sele?

Och nu? Pike sover under soffbordet, Saga sover på en hög med smutskläder som ska in i tvättmaskinen och Julia ligger intill mej i soffan på en kudde och sussar.

Just nu är allt perfekt 🙂

UPDATE: Någon rävsov bara