Konstigt att man kan bli så trött av att göra ingenting.

I vanlig ordning lämnade vi Pike hos dagmatten kl 10. Sen for vi vidare till Nids4Kids och inhandlade en BabyBjörn-sele. Den är mest för att Daniel ska kunna söva gaphalsen när hon är övertrött och inte vill somna i vagnen, men jag kommer def. att använda den en hel del med.

Efter det åkte vi och småhandlade inför fam. Pantzarvagns besök. Mjölk, Fika, Festis löd handlingslappen – Daniel rabblade det som en magisk ramsa. 🙂 Till vår stora glädje hann vi att vila innan besöket kom, tänk vad lite sömn kan göra underverk!

Och besöket? Ja du, Julia är svår imponerad… Eller är det svår väckt? Hon uppskattade det nog inte lika mycket som Daniel och jag. Men det lär det bli ändring på när hon blir lite äldre. Tyko är ju ändå bara typ 4 veckor äldre än henne så de lär ju komma överens.