Jag blev väckt av mamman i morse. Eller jag borde säga i förmiddags för hon ringde 10.20 men inte ens tills dess hade jag gått upp. Till min stora förtjusning så var det fint väder, så jag rev av sängkläderna och slängde dem i maskinen och madrasserna har stått på vädring det med, så jisses vad fräscht det blir sen. Det är få saker som slår sol och vind-torkade sängkläder. Skulle kunna sätta en peng på att vattnet igår i natt, i sängen så klart, bara för att 😉

Annars har jag inte gjort mycket idag. Inte alls. Pike och jag ligger på soffan och slappar. Jag maler isglass efter isglass. Och sammandragningarna, OH MY GOD, sammandragningarna gör mej helt oförmögen att göra ngt annat än att ligga ner i framåtstupat sidoläge. Det är inte klokt vad obekvämt det blir när hela magen är stor och hård som en gråsten. Kan inte sitta ner, kan inte gå omkring, Så jag ligger här på soffan med min glass. Mumma