I dag var det dags för besök hos MVC. Daniel väckte mej när det var dags att göra sej ordning, just precis då var jag jätte täppt i näsan.

”Men du kan inte bli sjuk du ska ju föda barn snart” konstaterade han och klappade mej på pannan. Lite irriterat slog jag bort hans hand och sa att det ska jag inte alls, det är gör långt kvar. Tills det slog mej (typ 2 sek senare) för det första är det inte långt kvar och för det andra så skulle det eg. kunna starta när som helst (även om sannolikheten inte är så hög).

OMG jag ska föda barn? Hur ska det gå? Jag svimmar ju nästan när jag ser skrubbsår?!

Iaf så var alla värden tiptop, Julias hjärta slår på stadiga 135 och hon verkar vara på väg att lägga sej tillrätta där inne. Än så länge ligger hon som en ostbåge på höger sida om magen med rumpan uppåt och huvudet neråt. Nästa besök är planerat till den 8/7 och då kollar dom av med hjälp av UL om huvudet är där vi vill 🙂