Klockan är 04.40 och jag har gett upp. Jag kan inte somna om, det är helt hopplöst. Så nu gick jag upp, undrar vad grannarna tycker om att jag kör igång tvättmaskinen nu? Det skiter jag i, vi behöver tvätta och jag har ändå inget bättre för mej. Har jag tur är maskinen dessutom klar innan jag går och lägger mej. Igen…

Så tvättmaskinen igång satt. En omgång 60 tvätt bestående av påslakan+lakan och 20 tvättlappar från IKEA. Vad ska jag fördriva tiden med nu då? Julias filt (den jag började med i mars) färdigställde jag igår, lappade ihop och kantade med ett garn i udda färg. Ett garn som Daniel faktiskt valt 🙂 Och Nej, den är kanske inte särskilt vacker men god damn it vad mycket kärlek det ligger i dom lapparna! En av dom innehåller iofs lite sorg också (jag vet precis vilken lapp det var jag virkade när morfar dog) men så är det ju med livet. Iom att denna filten är virkad så tät så funkar den kanske inte jätte bra som sovfilt utan är mer tänkt som ngn typ av snutte. Istället började jag med en gallerfilt i ett lila garn jag fått från mormor. Den blir med största sannolikhet mer användbar. 🙂