Jag får väl först och främst påpeka att bilden i inlägget nedan kan vara ngt missvisande. Det skulle ju kunna uppfattas som om jag har grävt upp hela lotten. Det har jag verkligen inte! Det är dryga 2 kvm som är fixat. 2 ynka kvm på 1.5 timma hann jag med. Min kropp värker något fruktansvärt!

Tanken är att jag ska tillbaka på onsdag (då jag fö är ledig) och plantera dillfrön. För att det iaf ska växa ngnting där. Och så ska jag försöka rensa bland jordgubbsplantorna så att de inte behöver trängas så med maskrosorna i år.

Men det är på onsdag, tills dess är det bäst att mina leder har slutat värka så som de gör nu. För så här illa har mina fogar aldrig mått. Inte än så länge iaf.

Imorgon är det första träffen med ”vår” föräldragrupp. 8.30 ska vi träffa andra blivande föräldrar. Vi får väl se hur det går, det finns ju fika iaf.