Skälet till att vi skulle köpa en barnvagn tidigt var helt enkelt för att Pike behöver en del (en hel del) träning i att gå fint bredvid en sådan. Han har ju två fixa idéer:
1. Han måste alltid gå först
2. Om han går bredvid en barnvagn borde han få åka i varukorgen

Så när vi fick erbjudandet om den superfina Emmaljunga vagnen tackade vi Ja med en gång. Innan vi visste i vilket skick den var så hade vi inställningen ”det är en bra övningsvagn men vi köper en ny närmare BF”. Den inställningen har vi kastat helt, denna vagnen ska istället köras tills den inte klarar mer 🙂

Men iaf, träningen har fr.o.m. idag officiellt börjat!

Och självklart är Pike inte bunden med kopplet i vagnen i vanliga fall, men det är sådär lätt att få honom att sitta still när jag backar längre och längre bort för att få till en någorlunda bra bild 🙂