Snarare sömnlös bird…
Sen strax efter 4 har jag inte kunnat somna om, det har resulterat i världens tystaste städning (som toppas av att jag kokar thé vatten i vattenkokaren och den i sin tur låter nog mer än vår dammsugare).

Men det känns bra med städningen, inte för att det spelar Saga ngn roll, hon bajsar ju på badrumsgolvet oavsett övriga lägenhetens skick. Det är märkligt det där, vart hennes gräns går alltså. För Saga bajsar på badrumsgolvet när vi inte är hemma, i protest tror vi, antagligen gör hon det för att hon tycker det är kul. Men det är svårt att veta exakt när hennes gräns går… För på ngt sätt är alltid klutten ljummen när den väl plockas upp vilket indikerar på att den är hyffsat ny.

Jao, jag lämnar er med den mentala bilden medans jag går på ett seminarie på Handels som ska handla om ”Storytelling, events, bloggar och Facebook är bara några av de saker Handelshögskolan forskar om. Ett unikt mastersprogram startar i höst i marknadsföring och konsumtion. Under denna morgon får vi även ta del av hur Handelshögskolan arbetar med spännande forskning, utbildningsmöjligheter och näringslivsarbeten.”