Äntligen fredag! Det enda som ger dagen ett minus är att Daniel sitter kvar på jobbet (ngnting om ett nätverkshaveri tror jag minsann). Annars har det vart en riktigt bra dag. Eventet vid lunch var kul att vara delaktig i. Tror att det var runt en 200 studenter som letade efter iPhones i höstacken till slut.

Imorgon väntar ytterligare en tripp till fam. Pantzarvagn. Om jag får tag på min morbror är tanken att vi ska såga. Annars tar vi ”bara” med oss mitt bord så att Daniel kan få köra stora slipen. Och eventuellt försöker vi få in cykelkärran med så att det kommer till rätt ställe.

På söndag… Det är dagen D för Mimmin och Martin. Imorgon (lördag) är alltså sista dagen Mimmin är Mimmi Westin. Sen blir hon Madelene Ahlström. Tror till och med att det kanske är dags att börja kalla henne för Madelene. Eller Fru Ahlström 😉
Och tro inte att jag inte såg det! Du har redan testkort din nya mailadress 😛

Och för att det ska vara så smärtfritt som möjligt för min del på söndag så är iprincip allt redan förberett. Paketet är inslaget (måste köpa presentsnöre), klänningen är vald, skorna provade, sminkningen övad och den sitter som ett smäck! Det enda som inte är slutgiltigt är min frisyr. Under veckan har jag prövat ett gäng olika 40-tals inspirerade frisyrer och den jag fastnat för mest ser du nedan. Vad jag inte fått kläm på är hur jag ska avsluta den. Alltså bak i nacken… Något förslag?