Satt av en ful ovana och sökte lite grann efter hundar kring GBG som söker nya hem… Vissa dagar hittar man godbitar som t.ex. borderterrier tiken på 11 år som sökte provisoriskt hem. Andra gånger trillar man över mindre trevliga grejjer. Som denna annonsen, som vid första anblick inte ser så illa ut. Men vid närmare titt så kände jag ju faktiskt igen hunden. Och mycket riktigt, det är Isola, finafina Isola som tryckte i sej 4 talgbollar hemma hos mamma och pappa när hon i ett litet ögonblick lämnades ensam i garaget när vi passade henne för att hennes husse och matte skulle flytta ihop.

Jag har precis läst annonsen för 4e gången och försöker febrilt få Daniel att förstå det positiva med att kanske få låna hem Isola en period.

Det är nu när jag läser annonsen för 5e gången som jag faktiskt ser vad som står… ”Pga separation”… Och så slår det mej, har dom gjort slut?!! Söta Elisabeth och fina Henrik? Synth och synthigast? Hur går det ihop egentligen? Och då vill jag ju bara ännu mer erbjuda mej att hjälpa med Isola.

Och jag tror på fullt allvar att det skulle kunna funka riktigt, riktigt bra. Isola känner jag ju sen hon var 18 veckor och Pike känner jag ju ännu längre 🙂 Och iom att Pike lägger sej för stora hundar när han väl fattar grejjen och med tanke på att Isola är den snällaste, dummaste tiken jag vet så gör ju hon inte en fluga förnär.