Mmmm, hela dagen har det vart höst. Och jag har inte gjort så mycket heller, det är fortfarande kallt i lägenheten (tror inte att fastighetsvärden har satt igång elementen ordentligt) så jag har brännt säkert 20 värme ljus under dagen, men det är ju bara mysigt så det har inte gjort mej något :] Men så mycket mer har jag inte gjort, jag städade ju faktiskt klädkammaren och slängde en massa kläder i förra veckan så idag vart det bara light städning, plockat undan saker och rensat lite i skåp.

Imorgon ska jag åka till Hornbach, K-Rauta eller Silvan och köpa trädgårdsslang att klämma ner alla våra sladdar i, någonstans måste vi ju börja valpsäkra lägenheten. Det är helt underbart, varje gång jag stänger ögonlocken så ser jag bilder på Pike. Pike när han rultar omkring på golvet, Pike när han försöker överfalla sin syster (men misslyckas och snubblar över sina egna ben), Pike när han ger sej på Leahs svans och Pike när han precis kissat på golvet och ställer sej och sprätter med bakbenen. Åååh det är sååå långt kvar tills vi hämtar honom, hela tre veckor.