12.43
Nu har vi vart ute i den underbara blåsten, gsson och jag, och satt upp affischer i hela området. Till sista affischen (som skulle upp precis utanför vår port) tog tejpen slut. Vilket kanske var lika bra för mina grannar är nog trötta på alla mina pirat lappar :]

Och denna dagen erbjuder inte så mycket mer, men för ovanlighetens skull ska jag faktiskt till körskolan ikväll. Det enda jag oroar mej över är om jag har gått på denna lektionen innan, för jag minns inte alls. Men iallafall har jag tur så är detta min sista teorilektion. Jag har till och med beställt en kod för att kunna boka en tid för teoriprovet. Drömmen är att jag har lappen lagom tills det är dags att hämta valpen. Eller ännu hellre lagom tills vi åker upp och hälsar på ”vår” uppfödare när valparna har kommit.

För visst håller du väl tummarna för att det finns en hane i kullen till oss?

Har jag förresten sagt att jag fullkomligt avgudar serien McLeods daughters?!

19.35
Sa jag inte det? Sa jag inte att jag oroade mej över att jag skulle ha gått denna teorilektionen innan?! Och visst, mycket riktigt när jag kom dit så tog tog ett schema över alla lektionerna och konstaterade att jag har vart på allihop.*suck*

Jag i ett nötskal! Men jag fick iaf satt ut en massa affischer på vägen hem! Kändes lagom konstigt att gå av vid varje hållplats för att sätta upp 4 affischer och vänta på nästa vagn bara för att göra om hela proceduren vid nästa hållplats igen. Men men vad gör man inte för en plats i riksdagen ;]