Om Chamomilla

Nu:
Chamomilla är ute i den riktiga världen mer känd som Camilla, född 8 december -83 och bor strax utanför Göteborg, eller mer exakt i Kungsbacka tillsammans med maken Daniel, barnet Julia. Måndag – fredag 08-17 jobbar jag som Marketing Coordinator för Mecenat.


Förut:

Jag är född och spenderade mina första 9 år i Göteborg, mina föräldrar tappade sedan allt förstånd och flyttade till Kungsbacka då var jag så liten att jag inte kunde göra mycket åt saken.
Väl i kära KBA tragglade jag mig igenom låg,- mellan- och högstadiet. När det var dags att välja gymnasieutbildning gjorde jag det enda logiska, jag valde en MulitMedia-utbildning i Göteborg, visst det innebar en restid på 1.5timma enkel väg men ändå jag var så nära mitt Göteborg som jag kunde. Efter studenten testade jag lite olika yrkesroller… vikarierande lärare i Svenska och Engelska, elevassistent för barn med Asperger, habiliteringsassistent för unga vuxna med Downs Syndrom. Alla jobben var väldigt väldigt intressanta men ändå var det inget som gjorde att jag kände mig 100%-igt nöjd med min tillvaro.

Vintern 2003 (vi pratar om januari nu, i Göteborg är det fortfarande vinter då) träffade jag Daniel. Samma sommar tog jag mej i kragen och flyttade hemifrån och tillbaka till Göteborg. Otroligt nog fick jag tag på en liten lagom lägenhet i det område vi flyttade från när vi flyttade till Kungsbacka. Lite läskigt men ändå grymt skönt att vara själv.

I samma veva sökte jag till en utbildning som jag också blev antagen till och samma år i maj började jag studera till InformationsDesigner. En KY-utblidning som det tog mej 2år (å andra sidan är en KY-utbildning alltid 2år) att genomföra.

Sammanfattningsvis
InformationsDesigner står det på diplomet.
Marketing Coordinator står det på kontraktet.
Mamma och hustru står det i hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *