Julia har vart på besök hos Barnläkaren, vi misstänker att hon kanske är allergisk nämligen. Hon var förkyld för tre veckor sedan men den rinnande näsan har hängt kvar och inatt fickjag nog. Så imorse bar det av till läkaren för allergitester.

I ett första skede testat hon mot pollen, kvalster och pälsdjur. Blir det utslag på någon av dem går läkarna ett steg djupare (blir det utslag på päls så testas hon således mot katt, hund, häst och vad det nu är mer). Jag misstänker mest att det är kvalster. När vi packar här hemma rör vi ju omkring en hel del damm. Det och det faktum att hon blir mycket bättre så fort vi går hemifrån talar ju för att det iaf inte är pollen.

Frågan är vad som är värst. Kvalster eller Päls? Pest eller Kolera? Den ena innebär att Saga behöver nytt hem, den andra innebär att vi måste börja städa varje dag. 😉

Annars har vi inte gjort mycket, promenad in till stan för att svänga förbi jobbet och låna en skiva. Alltid trevligt att små snacka lite med råttorna, nu är det inte länge kvar tills jag ska tillbaks heller. Det känns märkligt, märkligt men härligt. Och läskigt.

En snabb vända in på Kapp Ahl med, denna godingen från deras KAXS sortiment fick följa med hem.

Bild från http://www.kappahl.se

Åh vad jag längtar till sommaren!