Idag är en så bra dag att jag nästan väntar lite på att blixten ska slå ner i huvudet på mej!

Mjukstart med promenad till BVC där Julia passade på att leka och kaskadkräkas över hela sej (turligt nog var hon naken sånär som på strumpor och dreggellapp).

Hemåt igen, lunch för J idag bjöd jag på korvstroganoff med risoni och äpple/blåbärspuré till efterrätt allt egengjort (stolt så det inte går att beskriva). Under lunchen ringde Julias farmor och vi pratade ihop oss lite om påsk (åååh vad jag längtar efter påsken i år).

Ut på lunchpromenad så Törnrosa får sova ordentligt = Lunchtid för mej. Glassa i solen på vår gård i 40 minuter innan Julia vaknade till liv igen.

På väg in genom porten ringde en kille som var här förra veckan och hämtade lite grejjer jag skänkt via Freecycle (när han var här beklagade jag mej över klädseln till Julias BabyBjörn babysitter är så ful när applikationen försvunnit) då hade han letat fram en ny klädsel till oss! Eller ny och ny är den ju inte såklart den är ju begagnad men den är iaf utan massa fult klister! Att den är svartvit kan jag leva med 🙂

Igår skrev vi på kontraktet för nya lägenheten, både Daniel och jag står med för första gången någonsin för oss. Det känns stort. Så det och ansökningen om boendeparkeringstillstånd skickar Daniel med posten idag.

Som grädde på moset bjuder jag på en färgglad Julia-bild från häromdagen. Tunikan m. leggings har hon fått från sin farmors mor och mössan är min från när jag var i den sizen, tyvärr är den för liten för Julia men hon gillade snörena så den satt på en stund trots allt. Och fear not! Jag har en likadan mössa som är ngt större som hon kommer kunna ha i sommar 🙂