Igår var Julia och jag på ”studiebesök” hos Öppna Förskolan i Kungsbacka. Det blev ingenting med den trippen i fredags nämligen. Men tur var väl det, det hade bara vart en pappa + bebis där. Igår var det istället en pappa + bebis (samma som på fredagen) och två mammor med en bebis vardera.

Helt lagom för Julia och mej som en första introduktion. Lokalen är rymlig med stort lekrum och köket var nästan lika stort. Väldigt mycket utrymme för de 4 bebisarna och deras föräldrar.
De två mammorna höll sej i ett eget hörn och pratade så jag raggade upp pappan istället. 🙂 Fick snabbt reda på att det brukar vara ca 5-6 bebisar under babygruppen, som mest hade det vart 12 barn men det var en gång precis efter julledigheten. Pappa Martin med fru och dottern Minna 10,5 månad var även de nyinflyttade och han vart väldigt glad när jag berättade att Daniel skulle på ledighet i mitten av maj. Nu är tanken att Julia och jag ska dit på måndagar fram tills vi flyttat, den 11/04 tar vi i rejält och går till vårt nya BVC innan!

P.s Vår BVC tant heter Vivianne och är det verkligen bara jag som istället tänker på (och av misstag säger) Vyvyan?