Jag räknar ner lite grann. Eventuellt är detta vår näst, näst, näst, näst, näst, näst sista söndag i denna lägenheten 🙂 Under eftermiddagen plockade jag ner allt jox som står ovanpå köksskåpen, diskade, torkade ur ordentligt och packade ner en första kartong!

Annars har denna söndagen inte ägnats åt så mycket, vi for en sväng till Allum, promenerade runt och blev lika irriterade som vanligt (det är inte på ngt sätt vårt favorit köpcentrum) men en liten guldkant blev det allt av det hela bland annat den fina kepsen som Julia modellerar nedanför och besöket på Nordik. Fasiken vad mycket fint de hade i den butiken! Och Daniel blev sugen på en ny soffa (igen) 🙂

Hemma igen har vi mest lekt busat och ätit. Till söndagsmiddag fick Daniel och jag favoritsoppan Corn Chowder och ugnsgratinerad ciabatta med vitlök, tomat och ost. Lejonet fick slottsstek och potatis.

Julia är nattad och vi har bänkat oss för sista avsnittet av Solsidan. Jodå så Svensson är vi. Jag sliter iofs ff framför spisen men det är mitt eget fel. Jag har nämligen gett mej f*n på att vi ska ha Mjölkchokladrisotto med semifrysta hallon till efterrätt.

 

UPDATE 20.41

 

Nej, Mjölkchokladsrisotto var inte min grej alls. Smakar som risgrynsgröt med choklad. Illa alltså