Julia fick alvedon strax efter 14 på dan. Nu innan läggdags (jo jag vet att det är tidigt men madam var himla trött) tempade vi henne igen för att se om det var dags för ännu en sup. Och TaDaa! Lejonet är feberfritt! 😀

Två dygn med feber från 38,2 (som lägst) till 39,2 nu är hon äntligen nere på 37,2 som är hennes normala. Det känns himla bra, kanske mest för Daniel som får sova inne i storsängen nu när vi ”vågar” lägga henne i spjälsängen för natten. För så gör vi, har lejonet feber sover hon i vår säng för att vi (läs jag) lättare ska kunna hålla koll på hennes temp, om hon behöver fler eller färre filtar o.s.v.

Dagen har vart lugn. Lite pill här hemma (Daniel har tvättat 3 omgångar), pappa och Johan var här och lämnade flyttkartonger (23 stycken för att vara exakt) och så en kort utflykt till KBA för fika.

Egentligen ville jag åkt förbi lägenheten för att se om de blivit ngt i den tomma lokalen på bottenplan men det gömdes bort på vägen. Jag har svårt att greppa att vi ska flytta! Och för att göra det hela mer otroligt har jag fått reda på att det är 2 andra familjer i vår bekantskapskrets som försökt byta sej till samma lägenhet men misslyckats (vilket beror på att de var involverade i 3-parts byten).