efter Julias lunch (kl.11) drog jag på oss ytterkläder och började knuffa barnvagn. Tanken var en spontan tur till BVC för lite mätning och vägning. Halvvägs dit ringde vår nya hyresvärd! 😀

Bytet är godkänt från deras sida, Bostadsbolaget i sin tur godkänner inga byten förrens efter lägenhetsbesiktning så den är bokad att göras så snart som möjligt.

Jag blev så till mej att jag på ngt sätt vandrade rätt förbi BVC, vidare till Mariaplan, genom Slottskogen, Haga, Linne, Masthugget och VIPS var jag hemma igen!

Nu är jag trött (milt sagt) Julia är på topphumör och rusar runt i gåstolen som om det inte finns ngn morgondag. Jag ska äta en välförtjänt kaffe och cupcake (testar nytt grundrecept) och vila upp mej lite innan jag ska ner i förrådet och leta fram Docksta bordet som ska få nytt hem ikväll.

 

Förresten, känner du ngn som vill köpa hundbur?

FERPLAST Atlas Car
Bilbur i hårdplast, komplett med dräneringsbotten, galler för inre ventilation, tvåvägs dragdörrar och med säkra fjäderlås. Två praktiska fack uppe i taket. Skiljeväggen som visas på bilden ingår ej.

Bredd 82 cm
Djup 51 cm
Höjd 61 cm

nypris 1 429 Kr
mitt pris 800 kr