Daniel kom hem runt 23 tiden igår, helt fantastiskt tidigt jämfört med andra gånger. Inte för att det spelade ngn större roll då jag redan gått och lagt mej men tanken var ju god.

Idag var vi uppe med tuppen för en tur till BackaPlan. Sufletten på barnvagnen skulle spännas till och Julia fick samtidigt provligga en BRIO Spin, den vagn som mest troligt blir ”stora bebis” vagnen. En snabb Hejjning på Karin och överlämnande av två styck lussebulle-tröjor och ett kit med ansiktscremér som hon vann i min utlottning.

Med på hela äventyret var också sköna Helena, till Julias stora glädje kan tilläggas. Efter lunch så började vi göra oss i ordning för hemfärd. Jullan luktade lite funky, inget nytt eg. hennes pruttar luktar mer än bajset nu för tiden. Trots det stannade jag till inne på Åhléns i Nordstan (bästa babyrummet ever! inne i stan) och det var ju tur för det var bajs både fram och bak och upp och ner.

Nu är vi äntligen hemma (13.45) Julia kanar omkring på golvet och övar sej på att krypa, jag dricker thé, tittar på regnet och mailar offertförfrågningar till olika flyttfirmor än så länge är bästa budet på 2 600 kr, inkl. moms, bränsle,(gäller fyra timmars arbete) efter det kostar det 650kr/timma men då får vi fixa kartonger och packmaterial själva.