Idag tycker jag att du ska bära rosa för att visa att du stödjer Isak, Oskar och alla andra barn som är just barn!

Julia bryter kanske inga normer, det är ju inte helt ovanligt att hon har ngt rosa eller tunika på sej. Men jag har vräkt på! Jag liknar mest en prinsesstårta, råza i nyanser och grönt, väldigt fint om jag får säga det själv 🙂 Bild kommer under dagen om jag får ordning på kameran

Pojke eller flicka? Varför förutsätter du att det är en flicka?

Rannsaka dej själv: Tror du att detta barnet är svart för att det leker med en bongotrumma?

Det är samma sak. Jo, faktiskt så är det det. Att säga att detta barnet inte får leka med bongotrumman för att människor skulle kunna tro att det är svart är samma sak som att säga att en bebis inte ska ha varken rosa eller blått för att då kan människor förutsätta att barnet har ”fel” kön.

skärmdump från Lady Dahmer och bara för att förtydliga inlägg nr2 är IRONISKT