Jag är trött. Vad som skulle vart en lugn kväll framför mellon blev en vild avfrostning av frysen. Jo, jag förstår att jag hade kunnat göra det en annan kväll men idag hämtar vi symaskinen i Kungsbacka så följande kvällar vill jag ägna med den istället. Daniel var inte fullt nöjd med att vattenkokaren plingade med jämna mellanrum medans jag högg vilt i frysen med en smörkniv. När mellon var slut var jag färdig, vilka gick vidare?

Resten av kvällen ägnades åt att slö titta på en film vi påbörjade i fredags, svara på lite mail, kolla annonser om cykelsitsar och skicka lite offertförfrågningar om flytthjälp (billigaste än så länge är 2 600 kr för 2 man+lastbil i 4 timmar, men då får vi fixa flyttkartonger själva).

Denna började redan kl 05. Då vaknade Julia för lite påfyllning, Daniel bytte på Julia medans jag i vanlig ordning gjorde välling. Bädda ner bebis och välling i storsängen. Njuta av snuttandet och mättman som uppstår. Sova i 20 minuter och vakna av att bebis slår mej hårt i huvudet med knytnäven flera gånger. Julia har INTE somnat. I 2 timmar låg vi så. Jag buffade, vjyssade, bönade och bad medans Julia petade, viftade och slogs samtidigt som hon tjattrade för fulla muggar.

Nu är vi uppe, jag funderar på om det är värt att åka till Falkenberg för att köpa en barnstol? Vi ska ändå till Kungsbacka så då är vi ju en bit på väg. Och cykelsitsen är billig, 200 kr.