Efter lunch idag gjorde jag ngt jag sällan (verkligen, verkligen sällan) gör. Jag krälade. Jag tiggde om en lägenhet… Det gick såklart inte, j*vla paragrafryttare!

Vi har ansökt om en 3a på planet ovanför vårt i samma hus. Inflyttning redan om 1 månad. Jag sa att vi gladeligen betalar dubbla hyror 1 månad. Men ICKE! Vi låg som sökande 25 på listan. 25 andra intressenter som alla bott mycket längre än oss i sina lägenheter. Men det värsta är att de 3 som blivit erbjudna lägenheten har alla tackat Nej och istället för att beta av listan neråt så lägger BostadsBolaget ut lägenheten på BoplatsGBG istället?… Hur tänkte dom då?

Så nu söker vi vidare. Utan större förhoppning passade jag på att skriva upp oss på en 3a, inte i samma hus men på samma gård iaf. 3 personer har fått enkla förfrågningar om intresse av internbyte, alla 3 vill dock flytta från samma adress (samma port) är det ett bra eller ett dåligt tecken? Och så har jag mailat 2 personer som har lägenheter hos andra bovärdar (1 av dom i KBA) som också önskade byte.