Julia har även inatt sovit i vår säng. Alltså jag är inte den som klagar, hade jag fått välja hade vi samsovit tills hon inte vill det mer. Däremot är det mindre kul att hon vaknar 07, men så länge hon är på gott humör är det ingen större fara.

Idag kommer mamman och pappan hit för sen lunch och promenad, vi får ju ändå ta tillfället i akt när det är vackert väder och det är kul att ibland få bjuda tillbaka på alla de middagar de bjudit oss på. Corn Chowder (majssoppa) blir det. Lättlagat som tusan, värmande och otroligt gott!

Jag började läsa på ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2” och det är så mycket i den boken som låter självklart men som tydligen ändå inte är det. Och den gav mej ännu mer att tänka på i jakten på den perfekta förskolan till Julia. Jag vill ju inte lämna henne dagarna i ända på ett ställe som inte främjar hennes utveckling, inte hennes utveckling till tjej (den är ju oundviklig) utan hennes utveckling till en nyfiken, äventyrlig och utmanande liten människa.

Nej nu ska jag börja rosta majs i väntan på mamman och pappan.