kl 14 dök nästan hela la familila upp, både Pontus och Kaxe var med 🙂

Innan dess hade Julia och jag vart på Hemköp, två gånger (gör om, gör rätt). Första gången slutade lite snopet med att jag, efter det att jag lagt upp alla varorna på bandet och kassören blippat in dom, inte kunde hitta plånboken? Så det var ju bara att be 100 gånger om ursäkt och knalla hem igen och hämta plånkan, upp igen, lägga upp varorna på bandet, blippa, betala, packa ner i varukorgen under vagnen (jag köper i princip aldrig påsar längre, jättesmidigt att bara kasta in grejjerna där under istället) och sen knalla hem igen. Den rundan tog totalt 45 minuter och då passade Julia på att sova.

14 mötte vi upp la familia och knallade Majorna runt, lättare sagt än gjort med den isbanan vi har men det gick iaf. Jag gick runt och pekade på förskolor som ligger på intresselistan, jag pekade nog i ärlighetens namn på förskolor som inte ligger på listan med. Halvvägs ngnstans ringde lillebror Johan och sa att han skulle komma förbi han med.

Väl hemma vankades det Corn Chowder och lite kaffe med kaka. Och jag kan erkänna att det är himla mysigt att de kom hit allihop. Jag gillar min familj och extra roligt är det när allihop är med.

Nu sitter Daniel och blippar på soffan, jag bloggar inne i badrummet och den övertrötta bebisen ligger och sover på skötbordet med badkarsvattnet porlandes i bakgrunden.