Idag var min dag planlös. Härligt värre, det skulle Julia och jag fira genom att vakna i maklig takt och bara mysa. ICKE sa Julia och vaknade 06.50.

Lilla lejonet har det inte lätt just nu. Hennes utveckligsfaser har gått hand i hand det senaste så denna veckan har hon sovit i vår säng nästan hela natten för att vi ska få någon typ av sömn. Inatt var hon lite extrem med extra allt dock. Hon har fått för sej att hon ska sova på sidan. Inget ont om det men hon ligger ju inte still sen! Och dessutom började hon gallskrika om jag försökte ta på henne filt eller täcke. Och detta ständiga flängande med nappen, alltså jag är duktig och tar nappen ifrån henne när hon somnat men många gånger hinner hon rycka ut den själv och då börjar en fajt kan jag lova. Hon viftar vilt med armarna och hugger efter en medans någon av oss letar i hela sängen efter nappen.

Hursom, efter frukost vandrade lillan runt i gåstolen medans jag dammsög och våttorkade golven. Påklädning, leka lite, öva på att sitta, äta lunch och sen ut på promenad. Upp till Hemköp för att hämta paket, till Majorna bibliotek för att fixa nytt lånekort och lite böcker.

Nu har Julia och jag precis haft vår 3 småfajt (de inträffar när hon behöver vila), hon sover och jag drar lott om vilken av mina 5 böcker jag ska börja med. Det lutar åt ”Från fuskmamma till supermamma” eller ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2”.

Första är mer ren underhållning och bok nr två är en otroligt bra bok om genustänk.