Planen för dagen var enkel, föräldra/baby yoga kl 10-11, hem för att duscha, mata Julia, efter-maten-promenad med Julia för att hon ska få sova sin långa stund, tvätta, städa, göra ett storkok med mat, underhålla bebisen fram till 18 då Daniel kommer hem, Afro-pass kl 19-19.55

Men så sket det sej lite grann, Julia ville inte somna efter sin frukost, eller det gjorde hon men inte förrens 09.30. Och hon vaknade precis, vi har alltså missat yogan. Och nu tappade jag helt suget. Vill inte göra ngt alls, fast jag vill ändå göra mycket. Ut och promenera i det (för en gångs skull) fina vädret, luncha med Daniel, kanske åka till Kåken idag igen (baby grupp 13 -15), till biblioteket för att låna mängder av nyttoböcker.

Men så tänker jag efter, snusar Julia i nacken och känner att vi behöver nog inte ens lämna lägenheten. 🙂