Alltså vi lever fortfarande. Men vi är trötta. Eller Daniel och jag är, Julia är pigg. Oförskämt pigg. Hon somnar inte förrens 21 – 23 för natten och vaknar vid 6.30 – 7 tiden. I’m tired!

Men även om vi är trötta fixar vi med grejjer, Daniel har fått ordning på sitt utrymme i vardagsrummet, vi har hämtat hem Julias garderob. Jag tänkte försöka ägna dagen åt att komma på hur jag vill fixa till den och göra klart Julias decoupagetavlor. Daniel har tänkt att borra lite, våra sängbord(stegar?) ska fästas, gardinen som ska skärma av Julias säng ska sättas upp (i taket), tavellister ska upp, tavlor ska hängas… Och mitt i allt det ska Julia passas, för Oh my vad hon behöver passas! Hon tar sej runt i lägenheten för egen maskin nu. Antingen i gåstolen eller så rullar hon fram. Jepp, tjejjen vänder sej enkelt från rygg till mage och tillbaka igen.

Och så ska vi kolla igenom och boka besök på de förskolor vi är intresserade av. Det är bara en månad kvar tills vi får börja söka och besökstiderna är minst sagt begränsade. Jag kan inte fatta att vi ska lämna bort Julia till någon annan hela dagarna snart.. Eller snart och snart till hösten iaf.