Det gick bra, det tog en stund för mej att somna men Julia sov som en stock från 21 – 03 och 03.30 – 06. 06 tyckte hon att det var dags att vakna och låg och jollrade för fulla muggar i sin säng. Jag var inte pigg på att börja dagen redan då så jag lyfte över henne till vår säng. Efter 20 minuter av trasslande med mitt hår, petandes i mitt öga/näsa/mun somnade hon om till 07.40. Då fick Daniel vara offerlamm och starta dagen. Jag drog mej till 08.40.

En annan rutin som lejonet börjat med är att inte vilja somna på kvällen. I normala fall har hon somnat utan knussel i famnen vid 20 men både igår och idag har hon vart omöjlig. Alltså inte så att hon vart lessen och hysterisk, snarare tvärtom värsta lärkan! Glad och pipig, svårt att inte le när hon väl sätter igång. Men likväl, barnet måste sova. Så bägge kvällarna har jag lagt mej med henne i vår säng där har hon fått rocka loss tills hon helt sonika somnar… Det tar typ 12 minuter. 12 minuter av ”Jag petar mamma i ögat/näsan/munnen/kinden/örat” ”Jag sparkar mamma i huvudet/magen/låret/huvudet”. Men sen, sen så somnar hon och jag blir gråtmild över vårt lilla underverk.