Jupp, hon har flera. Jag har iofs länge hävdat att det man målar in sej i ett omöjligt hörn om barnet bara har en snutte. Tänk om den försvinner, vad gör man då? Därför har Julia i dagsläget 3 st ”diinglisar” från Teddykompaniet. Tidigare var jag inte särskilt imponerad av dem, alltså innan Julia fäste sej vid dom, dom är alldeles ”för gulliga”. Men nu, oh my, favoriterna all time!

Första diinglisar fick vi i somras tillsammans med ett annat gäng begagnade leksaker från pappas arbetskamrat. En giraff. Den låg länge kvar i påsen för att jag inte ville ha den… Men så i slutet av augusti när Julia presenterades för tjejjorna från K7 så fick hon en katt med tillhörande små tofflor. Den kunde jag ju inte bortse från 🙂 Den låg i spjälsängen länge. Efter ett tag upptäckte vi hur Julia började dra den över ansiktet och hur hon liksom låg och snusade under den. Gullegull. Då hämtade vi hem giraffen (han bor numer i vagnen) och ungefär samtidigt hittade jag en mus i en byrålåda (vette tusan vart den kommer från egentligen…) Så nu ser det ut så här: Katten (Tom) bor i vardagsrummet, Musen (Jerry) bor i spjälsängen och Giraffen (Pricken) bor i vagnen.

Igår upptäckte jag dessutom att Julia sitter och snuttar på öronen på Tom när hon myser. 🙂