Daniel har offrat sej, för husfridens skull. Han har (utan kamp) gett upp sin ”bat cave” eller som normala familjer kallar den ”klädkammaren”. Men i vår familj har klädkammaren vart Daniels rum sen vi flyttade hit. Därinne har han sina datorer, lödstationer m.m. Men nu är den eran över, vi behöver omstrukturera. Det är viktigare att vårt liv får den plats som behövs. Hans ”hobby” får ju faktiskt plats på ett skrivbord, den behöver inget eget rum.

Nu flyttar amigan ut i vardagsrummet, en del kablage flyttar förhoppningsvis till förrådet tillsammans med en del annat han gömt undan inne i det dära rummet. In i klädkammaren flyttar istället (no surprise there) vårt elfasystem och alla kläderna som hör till. Och sovrummet får sej en makeover och blir rymligare.

Just nu ser det ut så här hemma hos oss

Byrån flyttar.. jag vet inte riktigt vart men den ska iaf inte bo i sovrummet för dit ska en väldigt vacker garderob flytta. En garderob som Julia (jag? vi?) ärvt av mormor under hennes flytt då den inte får plats i nya lägenheten. Tanken är iaf att det istället ska se ut så här

Kortsidan av spjälsängen ska skärmas av med hjälp av en gardin, så att Julia verkligen får ett eget hörn i rummet.

Och om du undrar så sover jag på sidan som är närmst dörren. Daniel sover så att golvet på hans sida inte syns, för det spelar ingen roll hur jag än försöker få honom att lära sej att göra på ett annat sätt, hans kläder hamnar ALLTID i en hög på golvet.