I morse vaknade Julia och jag inte förrens 08.50! Lyx! Eller sanningen är väl att då vaknade Julia, jag har vart vaken i omgångar hela natten. Hostat slem tills jag kräkts och sen gått och lagt mej igen, fortfarande hostandes.

Så 08.50 var det bara att pallra sej upp och ge Julia en portion gröt och ta på sej någorlunda anständiga kläder och knalla till Vårdcentralen (lättare sagt än gjort i de 30 cm snö som fallit under natten). Vår vårdcentral har drop-in mellan 09-12 på vardagar. När jag kom dit (09.30) frågade jag när receptionen trodde att det skulle vara min tur jag fick till svar att det var två före mej och att den beräknade besökstiden för drop-in patienter är 10 min. 10.46 var det min tur. Då hade Julia hunnit tröttna 2 gånger och jag höll på att somna.

Men nu sitter jag här med min räddare i nöden Cocillana Etyfin. Julia är ammad för sista gången idag för jag vill inte amma henne medans jag äter den.