Det var Julia, jag och 5 pers till (2 mammor, 2 bebisar och 1 instruktör) på yogan. Lagom många med andra ord 🙂

Nu var ju detta bara första gången men jag tvivlar på att denna klassen kommer bli en favorit. Mest för att yoga kanske inte är min grej, eller vanlig yoga är inte min grej, Kundalini däremot det är min melodi. Inte för att det spelar ngn roll för Kundalini utövas inte på Nordic.

Hursom Julia uppförde sej som en pärla. Hon låg på en madrass bredvid mej med några leksaker jag tagit med hemifrån och jollrade tills det var 4 min kvar av klassen då tyckte hon att det var lämpligt att bajsa. Kuuuul?

Efter passet gick vi hem, jag duschade och fixade i ordning mej, Julia fick lunch och sen packade jag ner henne i vagnen och vandrade in till stan. Lejonet har nämligen vuxit en hel del det sista. Alla kläder i 62 är för små på ett eller annat sätt så jag shoppade några bodies från HM (favoriterna f.ö. fina färger och 100% ekologisk bomull) och tre par mjukisbyxor från KappAhl. Köpte också ett gäng med strumpor i den större storleken (16/18) och tänka sej dom är det små ”anti-halk” pluppar på!

Nu är det nedvarvning och så småningom kvällsmat. Förhoppningen är att Daniel kommer hem ganska snart men med de senaste dagarnas erfarenheter vet jag att han kommer dröja några timmar till.