But why?!! Är en fras som ligger nära till hands. Down side: Julia somnade först 21.30 igår, on the up side: Hon behövde inte ha nattamat förren 05.30. Down side: Jag KUNDE INTE somna om!

Jag låg och vred mej i sängen tills 06.30 då gav jag upp. Läste manualen till Niko, läste lite i manualen till Rico, tog bort nagellack från tånaglarna, funderade på att tvätta håret, struntade i att tvätta håret, gick ner till ICA när dom öppnade 07 för att handla Mild Havregröt (Nestlés variant till Daniels stora sorg), handlade gröt, croissanter, marmelad, juice, blöjor, tvättlappar och två barnmatsburkar.

När jag kom hem igen var Julia klarvaken och Daniel mer död än levande. Daniel bytte på lejonet och lämnade med varm hand över henne till mej. Nu sitter vi här, jag tittar halvtomhalvt på Vakna med the Voice medans Julia försöker tugga i sej sin högra hand. Antingen är hon hungrig (most likely not) eller så är det fler tänder på G (aj aj aj).