Igår efter lunch blev Julia kass i magen. På riktigt, riktigt kass i magen. Från 12.30 till 18 bytte jag 11 blöjor. Jo, jag räknade dem faktiskt! 18 ringde jag Sjukvårdsrådgivningen och efter en konsultation med dem ringde jag hem Daniel och vi packade in oss i bilen och for till Drottning Kristinas Barnsjukhus aka Barnakuten.

Fråga, klämma, peta, nypa, pulsa och tempa bebis. Konstaterande: Allmän tillståndet på bebisen är bra. Med största sannolikhet beror magen på att vi testade att ge henne Sempers ersättning nr2. Jag tycker att det låter märkligt att det gör så stor skillnad (för trust me, bebisbajs kan se ut som mycket men det borde inte se ut som äggvita med en klick vit häftmassa i). Men de har ju utbildningen det har inte jag.

Idag ser Julias bajs ff märkligt ut, hon är visserligen på gott humör men kanske ngt tröttare än vanligt. Jag har örnkoll på henne. Däremot känner jag mej inte finemang. Jag har vrål ont i.. Jag vet inte riktigt i vad jag har ont för det känns inte som magknip. Ontet sitter mer mellan bröstkorgen och naveln. Jag är spänd över det området med. Och tyvärr är det precis där Julia ligger när jag ammar som följd vill jag idag kräkas när jag ammar… :/

Need I say att jag väntar på att Vårdcentralen ska ringa upp?