Julia och jag vandrade hemifrån strax efter 10 i förmiddags och var inte hemma förrens strax innan 17. Trötta fötter på mamman men en glad bebis.

Vad vi ägnade dagen åt? Jo i förmiddags slöt vi upp med ytterligare 4 augustibarn och knuffade barnvagn och fikade. Det var vi inte klara med förrens strax innan 13.30 då tog Julia och jag bussen in till stan igen och vandrade lite i Nordstan på jakt efter kläder att pryda våra kroppar med när lillebror och fästmön gifter sej. Behöver jag ens säga att utbudet är oändligt mycket bättre för Julias späda lilla kropp 😉 För min del lutar det åt en svart klänning jag redan har hemma som isf hottas upp med strumpbyxor i ngn kul kulör och matchande accessoarer.

Vi hann även med att besöka kvartersvärden för att välja ut de nya köksluckorna. Men jag kom på att det kanske är en schysst grej om Daniel får vara med och bestämma så nu ska vi vandra dit gemensamt i morgonbitti. Förhoppningen från min sida är att vi ska kunna ha dem monterade redan innan Jul men vi får väl se hur det blir med den biten. Kvartsersvärden berättade att de byter ut dörren och en del av karmen till badrummet med, den är fuktskadad så det står härliga till nämligen.

Nu är klockan 21.30 och Julia är lagd för natten sedan länge, Daniel snubblade in inte långt efter och jag sitter och gäspar… Kaffe eller sängdags?