Nyss hemkommen från Öppna förskolan fuskar jag med mitt nya liv… Jag har börjat med pulverdieten igen (ersätter än så länge bara lunchen) men som litet komplement äter jag tre bitar ”naturgodis”, cornflakes, tranbär och pumpafrö duttar doppade  i vitchoklad, oooo vad nyttig jag är! 😉

På ÖF hade vi sällskap av Maria och Anton (Anton är tre dagar äldre än Julia) och Sara och Vide (Lilla Vide är 17 dagar yngre än Julia) och idag var det äntligen dags att göra fotavtryck! Så idag har Julia klampat med de småååå fötterna i playdoh och när vi gick hällde personalen på gipset, hoppas att det blir fint, det vet vi först nästa vecka. Det verkar tyvärr som om personalen inte vet att om de försiktigt smäller formen bänken när gipset är hällt så försvinner de luftbubblor som så lätt bildas…

Annars då? Det är luuuugnt, Julia sover som hon ska om nätterna. Saga har satts på diet med ett seniorfoder. Pike blir sämre och sämre även på det högra ögat.

Och mer?

Hmmm… Jo! Vi har vunnit på ICAs ”Vi kan mer-lotteriet”. Gissa om jag blev förvånad!
Vad vi vann?
800 g frysta broccolibuketter… Det behövs inte mycket för att glädja en barnfamilj! 😉