Julia är nattad, lilla lejonet har haft en intensiv helg 🙂 Igår kom farmor och farfar2 hit = massa hemmamys och på kvällen gick vi till Manana för middag. Mindre kul för Julia som bara var nöjd tills vi äntligen fått in maten för då bestämde hon sej för att vara otröstlig 🙁 Lillan var övertrött så det var ju bara att bita i det sura äpplet och äta och ganska omgående gå hem i förväg.

Idag tog vi oss en tur till Backaplan för att lämna in vår vagn som ska åka med till Crescentfabriken för lite service. Vi får tillbaka den redan i morgon eftermiddag eller på tisdag förmiddag (beroende på när jag hinner hämta den). Under tiden har vi fått en lånevagn, en Britax vigour 4+, inte alls samma typ av vagn som vi har men ombyte förnöjer säger man ju och så är det definitivt. Att köra denna vagnen gör att jag uppskattar vår ännu mer 🙂

Vi hann även med en promenad till Nids4Kids för att klämma på en resesäng, och vi har till 99% bestämt oss för BRIOs light variant (den blå).

Den sängen ska provliggas redan om en månad då vi ska övernatta i Kungsbacka hos la familia efter Johan och Lindas vigsel.Och så får vi hoppas att hon sover bra i den för bara en vecka senare åker vi till Sthlm för 30 års kalas.