Jag letar efter klänningar att ha när lillebror Johan gifter sej om ganska precis en månad. Iom att Julia till ammas till 90% så behöver ju klänningen vara lite grann anpassad för det. Än så länge så är det mest troligt att jag köper denna klänningen från Milker.

Jepp, risken finns att jag kommer se ut som en stoppad korv men det fixas lätt med ett par mirakel (trust me it needs a miracle) strumpbyxor.

Och vad är förresten dealen? Med ”Mammakläder” alltså?

När jag var gravid så reflekterade jag inte så mycket över det, men nu, nu stör det mej liiiite grann.

Varför ”Mammakläder” och ”Amningskläder”? Borde det inte vara ”Graviditetskläder” och ”Mammakläder” eller det ännu med PK ”Amningskläder” (för du behöver ju inte amma din bebis för att vara mamma)?

Jag har verkligen jätte svårt att hitta amningstoppar/tröjor/tunikor/klänningar som är snygga, praktiska och inte snordyra!

boob är inget alternativ, cariwell är inte snygga, H&Ms amingstoppar är ett skämt. De jag gillar är TusenBlå, som verkligen kört en helt egen stil på utformningen av plaggen, och Milker (jag hittade ingen egen site så jag länkade till personliga favoriten Mammashop) som visserligen har den klassiska utformningen men plaggen är iaf fina.

Har du något annat tips?