Helgen som vart tillbringades med Svåger och Svägerska+kråkan. Miket trevligt!
De kom redan på fredagen och vi tjuvstartade med lunch vilket passade ypperligt med Julias mitt-på-dagen lur. Måste ju passa på att tipsa om veg-stället Solrosen i Haga, hyfsat billigt och väldigt gott (även om moset till min broccoli- och ädelostpaj faktiskt var av pulversorten)!

Det vart lite kramkalas, magklappning (på Nellie), kindklappning (på Julia) och paketöppning. Julia fick den jättefin hund på hjul som jag är helt säker på kommer uppskattas när hon är stor nog, tills dess står den på hennes byrå. Jag är noga med att klappa på den varje kväll så den inte känner sej bortglömd 😉

Daniel tjuvade lite och kom hem tidigare från jobbet på fredagen. Kvällen spenderades hemma, middag (en urgod fisk- och skaldjurssoppa med saffran) och mys. Lördagen i samma stil med undantag för att vi tog en tur till Tjolöholm och att vi till middag åt tapas.

S&T åkte hem tidigt på söndagen så dem sa vi Adjö till redan på lördagen, och sen spenderade vi eftermiddagen i KBA.

Om jag lärde mej ngt i helgen?
Jepp, Julias mage pallar inte att jag äter så mycket skaldjur. Räkor på fredagen i soppan, räkor på lördagen till tapas, och ngra få ynkliga till en toast hos Mamman och Pappan. Lillans mage tjorvade rejält kan jag lova!