Julia vaknar i regel tre gånger under natten och vill ha mat. Oftast väcker jag Daniel som får byta blöjan först medans jag sätter mej i soffan och gör mej redo för amning men de senaste nätterna har jag lyxat till det. 2 av amningarna gör jag i soffan och efter amning nr 2, som brukar infalla runt 4-5 snåret, lägger jag henne bredvid mej och så slumrar vi vidare till 7-8 ngn gång och när hon vaknar då gör vi sista nattamningen.

Men inatt – ujujuj vad lyxigt! Inatt efter första amningen som faktiskt dröjde till 3 la jag henne bredvid mej för hon kom inte till ro i vaggan. Och efter ngn timma har hon vaknat till och jag har, mer eller mindre i sömnen, liggammat henne och på så sätt fått nästan 5 timmar sömn!

Det är såklart inte första gången jag liggammat men det är ändå ett under i sej att jag lyckats dra av linne, bh, amningsinlägg, få ut tutten, lagt Julia rätt och sett till att hon fått rätt tag utan att vakna.