Pike har vart hos dagmatten idag vilket har vart tur för Julia har inte haft ngn bra dag, eller förmiddag för att vara rättvis.

Eller så är allt mitt fel?

Jag har sovit illa inatt, vet inte varför för Julia har vart ljuvlig. Men vid 10 tiden var det dags för Julia att sova en stund. Då hade flikkan fått för sej att hon bara, bara kunde sova i sjalen. Det var ju ok för i vanliga fall kan jag lyfta ur henne utan att hon vaknar. Inte idag, idag vaknade hon för minsta lilla. I en timma höll jag på tills jag gav upp, då var jag för trött och ville också bara gråta. Istället tog jag alla kuddar vi har och pallade upp mej i soffan. Så sov vi, Julia och jag i två timmar. Sen var vi helt nya människor bägge två.

Lek, joller, sång och amning tills kl 16 då var det dags för att pytsa ner Julia i sjalen igen för vi skulle hämta Pike.