Jag är för dum för ringsjalen…

Jepp, Ringon kom med posten idag med instruktioner, tips och allt. Men jag får det inte att funka!

Varken Grodan eller Vaggan funkar med Julia. Eller Vaggan är väl det enda som är i närheten av att funka, bara det att hon inte vill ligga så. Inte alls.

När jag försöker ha henne i grodposition så lutar hon antingen åt ena eller åt andra hållet. Vaggan funkar men bara om jag gör tvärtom vad Looma själva visar på bilden nedan. För enligt dem ska bebisen ligga med fötterna åt samma håll som ringarna men det går inte, här gör vi alltså tvärtom. Huvudet vid ringarna och fötterna åt andra hållet.

Vaggan - bild från looma.se
Grodan - bild från Looma.se

Det är väl inte värre än att jag väntar med att använda sjalen tills Julia är stor nog att jag kan bära henne framåtvänd eller på ”japanskt” sätt,