Vi hittade de allra finaste sakerna för min mormors slantar till Julia.

Inne på Pilutta slog jag till och köpte dockan från Sebra jag tittat på tidigare. Hon är 30 cm hög och alldeles fantastiskt fin. Givetvis är hon virkad 😀

Sen gick vi vidare till Babyproffsen och där la jag de sista slantarna på en speldosa och jag provlyssnade på säkert 12 stycken innan jag hittade en som var fin och som spelade en bra melodi, tänk att det är så svårt att hitta en som inte spelar en klassisk ”go’natt visa”?!

Dosan blev en stor hit med en gång, Julia tycker den är fin och lyssnar väldigt intensivt när melodin går igång.

Dockan, ja du, är inte så intressant ännu men den blir förhoppningsvis en favorit så småningom. Just nu tvingar jag Daniel att sitta med den innanför tröjan så att den iaf inte ska lukta butik så mycket till, jepp jag har mina idéer 🙂