Nu är vårt lejon 1 vecka, precis! Och vi har börjat presentera henne för släkt och vänner. Vi var t.ex. hos min farmor och farfar i torsdags, i går var en ”rep” från Tulou (Dalton) och hans tjej här och de kom med både fika och presenter 😀

Och när jag väl bestämt mej för att ta barnvagnen ner till Storan för att säga Heja, Heja! till tappra Mari som skulle gå Rosa Steget så hann jag inte längre än till Masthuggstorget innan bror Johan ringde och sa att han + fästmö och mamman och pappan stod utanför vår port. Då vart det ju bara till att vända hemåt igen.

Idag ska vi handla lite småsaker. Bland annat behöver jag några amningsbehåar. Lite läskigt tycker jag att det är. Jag menar om jag drar 90G i vanliga fall, vad i hela friden ska dessa monstertuttarna få plats i?!

Och – aldrig i hela mitt liv har jag sagt Tuttar så ofta som jag gjort den senaste veckan