Första natten hemma är avklarad, nu sitter vi i soffan och har precis avslutat frukost. Tutta för Julia, kaffe och färska frallor för Daniel och mej.

Jepp, vi åkte hem igår. Precis 24 timmar (så minuten nästan) efter det att Julia fött hade jag fått nog av BB och då bad vi barnmorskan om att Julia skulle få bli undersökt och OKejad för hemgång. Okejade blev vi och hemåt det bar.

Pike är hos la familia sen i lördags kl 23 (när de var söta och kom och hämtade honom) så det var bara Saga som skulle presenteras. Mycket bra gick det, hon är intresserad, inte överdrivet men hon sniffar på henne när vi sitter i soffan. Idag eftermiddag ska vi hämta Pike, det kommer också gå bra, såklart. Mamman/mormor och Pappan/morfar (och morbror Pontus) kom förbi igår och klämde försiktigt och lämnade lite paket (världens bästa amningskudde! och en jätte fin mobil) och med sej hem fick de mössan som Julia fick på sej så snart hon kom ut i världen. Den var tanken att Pike skulle få sniffa och bekanta sej med innan vi kommer. Får se hur det går.

Lite mer ingående inlägg om förlossningen kommer senare. När jag kan tänka mej att lägga ifrån mej min bebis. Typ aldrig 😉