Jag läser på allt mer och mer om vad som komma skall efter det att Julia faktiskt kommit ut till oss. Det där med avnavlingen är jag bestämd om, det råder ingen tveksamhet om hur jag vill att det ska gå till.

Men allt annat typ, injektionen med K-vitamin som började ges till nyfödda på 70-talet för att hjälpa deras blod att koagulera om de skulle drabbas av en blödning under de första 4-5 dygnen av sina liv (det är så lång tid det tar för deras små kroppar att framställa det själva). Behöver jag säga att jag är tveksam till den?

Eller det faktum att man inte rekommenderar att spädbarn sover på mage p.g.a. risken för PSD (plötslig spädbarns död)? Visserligen sänktes fallen av PSD när rekommendationen kom, men vad det inte talas så högt om är att samtidigt som rekommendationen kom så togs kvicksilver bort som konserveringsmedel från barnvacciner.

Och ang. min egen Rubella-vaccination så ska jag avstå från den.